Онлайн магазинът

Разбери КАКВО?

Онлайн магазин БРАВА е фокусиран върху решения (готови или поръчкови), отделни продукти и цели системи за здравословен сън и пълноценна почивка. Тук ще намерите вече над 450 предложения, разделени в 6 основни категории:
1. Матраци – над 150 модела
2. Подматрачни рамки – над 50 модела
3. Възглавници – над 50 модела
4. Легла, Спални, Табли и Бази – над 150 модела
5. Аксесоари – калъфи, шалтета, стелки, протектори, топери и др.
6. Спално бельо – над 110 модела
Всяка категория се предлага в три ценови класа и всички възможни опции за избор на материал, размер, форма, анатомични и други характеристики. Продуктовата гама се актуализира непрекъснато.
Ако тук не откриете продукт, който смятате, че се произвежда от нашите настоящи партньори , моля изпратете запитване чрез формата за контакти.

Избери лесно - КАК?

Организацията на онлайн магазин БРАВА е подчинена на следните цели:
Да Ви осигури оптимален ефект от онлайн пазаруването;
Да Ви ориентира бързо, лесно и ясно за видовете категории и продукти;
Да Ви информира достатъчно и коректно за всички характеристики на продуктите и опциите за избор;

Стъпка 1
На заглавната страница ще откриете Меню „Продукти”. То съдържа основните категории продукти, които предлагаме. Към всяка от тях има подкатегории, обособени на отделен принцип като вида материал, ценовия клас и др.
Стъпка 2
Когато изберете съответната подкатегория, напр. „Латексови матраци” , Вие ще видите всички предлагани към момента модели от този вид. Обърнете внимание на опциите за филтриране, които ще конкретизират Вашия избор!
Стъпка 3
Когато изберете конкретен модел, Вие ще отворите отделна страница с информация за:
каталожен номер; търговска марка и производител; степен на твърдост, анатомичност и ортопедичност; подробно описание на всички други характеристики и предимства на продукта – с текст и специални икони; меню с опции за избор на размер и цена; срокове и условия за доставка; възможности за индивидуална поръчка.
В края на всяка такава страница, Вие ще намерите и информация за други сходни продукти, отговарящи на зададените от Вас критерии. Както и предложения за най-добрите съчетания, за да направите максимално качествена Вашата система за сън и почивка.


Пазарувай онлайн с Брава - ЗАЩО?

Ние нямаме за цел да Ви убеждаваме в предимствата на онлайн пазаруването, защото те са безспорни. Но, искаме да ви обясним защо това е така, когато купувате чрез БРАВА.

Защо е ПО-СИГУРНО?

Този онлайн магазин НЕ предлага всичко! Нашият избор е да се съсредоточим в един определен сектор, за да развием услугата си по-най-добрия начин. Ние можем да Ви гарантираме качество и сигурност, именно защото 13 години работим с търговия на продукти и решения за съня. Целият ни опит и познания са насочени към откриването на по-добри възможности за нашите клиенти и партньори.

Защо е ПО-УДОБНО?

Тук, Вие получавате: оптималното количество информация за всеки продукт; множество опции за филтриране и конкретизиране на правилния избор; възможност за сравнение с много други сходни продукти и цени; професионални идеи за комбинация на продуктите в една завършена система за сън и почивка.
Към всичко това прибавяме и удобствата да пазаруваш по всяко време или да НЕ пазаруваш, без да се чувстваш неловко от това.

Защо е ПО-ЕВТИНО?

По своя замисъл електронната търговия е създадена да предлага повече възможности срещу по-ниски разходи. Малко са „реалните” магазини, които могат да продават толкова много продукти едновременно, да поддържат необходимите за това площ и персонал и да осигурят толкова допълнителни услуги, както един онлайн магазин, БЕЗ всички тези фактори да се отразят върху крайната цена.
Но, БРАВА не разчита единствено на очевидните предимства. Нашата политика е да надграждаме. И с натрупания опит от всички видове търговия, да Ви осигурим най-добрите предложения.


Брава и КЛИЕНТЪТ

Спазвайки принципите за онлайн търговия и търсейки оптимален вариант за Вашите сигурност и удовлетворение, БРАВА ви осигурява:

  • Лесна и практична форма за регистрация, гарантираща сигурността на Вашите данни.

Самата регистрация Ви дава възможност да използвате пълноценно този онлайн магазин, но НЕ Ви ангажира с други взаимоотношения. Такива настъпват едва след като сте приели „Общите условия” и сте извършили реална поръчка на продукт.

  • Система за отчитане на персоналния Ви статут.

Тя е създадена с цел да се възползвате от всички преференции като нов или постоянен клиент на този онлайн магазин.

  • Прозрачност и отговорност за качеството на услугата.

Във всеки етап от нашите взаимоотношения – запитване, поръчка, доставка - ние сме готови да реагираме според Вашите нужди и да Ви информираме за всичко, което може да бъде във Ваша полза или вреда.