По-добър секс върху нов матрак

Сексуалният ви живот е скучен и отегчителен? Виновен е матракът ви. Според резултатите от проучването, направено от американския ежедневник Chicago Sun-Times, почти една трета от хората са готови да си закупят нов матрак, за да подобрят сексуалния си живот.

По-добър секс върху нов матрак

Продавачите на матраци трябва да ликуват от радост при резултатите от проучванията, които показват, че много хора страдат от липсата на секс и на сън (дзън-дзън!), но хората, живеещи самостоятелно може да решат да се пробват с някоя от по-забавните си шеги и да се надяват на сполучлив край...

Половината от участниците в проучването са отговорили, че старият им матрак им причинява болежки и усещане за цялостна отпадналост, и това е само началото. Десет процента от общо 1043 американци споделят, че комбинацията от отпадналост и лош секс ги кара да се сопват заядливо на началниците си. Осем процента пък признават, че попритварят очи на работното място, за да си наваксат от съня, който никога не им стига.

А кои са най-лошо засегнатите? Необвързаните хора. Повече от три четвърти от необвързаните са се оплакали в интерактивното маркетингово проучване „Харис”, че чувстват негативните последици от лошия сън. Също така много по-често се чувстват отпаднали, отколкото обвързаните. А възможно ли е да се смята, че твърде много необвързани хора страдат от липса на секс?

Ако сте изморени и раздразнителни или просто си търсите извинение да си купите нов матрак, ние можем да ви помогнем с профилите, които направихме за няколко нови матрака. Говорихме с внука на изобретателя на водното легло относно шалтето за студен / топъл матрак и описахме характеристиките на матрак, който изчезва в стената ви като джаджа ала Джеймс Бонд.

Ако пък имате малко по-авантюристичен дух, може да замените стария си дрипав матрак за друг такъв само с няколко кликания на мишката.

А какво ще кажете за нововъведения в спалнята? Мислите ли, че участниците в проучването са изпробвали чудноватия „надуваем матрак-филийка”, произведен от Арчи Макфий? Ако не друго, ще може да склони по-любопитните с фразата „Поседни на сандвича ми”. Кой знае!?! Може пък този матрак, който можете да използвате и в апартамента си, да намаже филийката ви с масло и от двете страни, ако разбирате накъде бием...

Липсата на сън и на секс ви правят раздразнителни? Поръчайте си матрак преди да се нахвърлите върху някой и да го убиете.