TEMPUR ще подобри тотално качеството на съня

TEMPUR® ще подобри тотално качеството на съня и в голяма степен – качеството на живот!

Пазарът предлага голям асортимент от матраци и възглавници с различни характеристики и ако няколко от тях ги има в един вид, останалите, на които държим, са сред приоритетите на друг. Възможно ли е всичките ни изисквания за комфортен сън да се съвместят в едно? Отговорът ще намерим в продуктите TEMPUR®, Швеция, които промениха напълно начина, по който спим.
TEMPUR ще подобри тотално качеството на съня
Най-определящо за продуктите TEMPUR® е УНИКАЛНОСТ. Кое го доказва? Най-новото и най-доброто във всички аспекти за перфектен сън, а именно:
- революционен материал с патентована формула, известна само на няколко човека;
- покритие без аналог;
- бутиков матрак, който осигурява опора, там където се нуждаем от нея;
- НЕ ЗАДЪРЖАТ ДОМАШЕН ПРАХ, микроби и други алергени;
- отстраняват болезнените точки на напрежение;
- материалът TEMPUR® е мек там, където искаме и твърд там, където е необходимо;
- запазва здравето ни и това на съня ни;
- оптимално разпределение на тежестта на човешкото тяло върху матрака;
- свойства, предотвратяващи болките и схващанията във врата и гърба.
С какво е революционен материалът TEMPUR, който стои в основата на продуктите с тази марка – матраци и възглавници? Историята му започва с научните изследвания на НАСА, които са насочени към преодоляване на огромното съпротивление, съпровождащо астронавтите по време на излитането им в космоса. Близо десетилиетие и огромни инвестиции довеждат труда на учените в TEMPUR до уникални резултати – оптимална система за сън с освобождаващ напрежението материал. На практика може да се каже, че с това сензационно откритие се променя завинаги и напълно начина, по който спим!
TEMPUR е ОТВОРЕН ВИСОКОЕЛАСТИЧЕН, ТЕРМОЧУВСТВИТЕЛЕН материал, от който са направени матраците и възглавниците на марката, следващ точните контури на тялото ни. Милиардите отворени клетки в материала се движат леко около тялото ни, като по този начин осигуряват пълна опора там, където се нуждаем от нея. Снетото напрежение от нас не се връща обратно и след ставане леглото приема веднага първоначалната си форма.
Технологията на матраците и възглавниците TEMPUR се прилага единствено в заводите на компанията, а тяхната формула за производство е известна само на няколко души!
Уникално, високотехнологично и безвредно за околната среда е производството на TEMPUR. Калъфите отговарят на стандартите Okotex 100, а материалът на матрака е одобрен от независимия германски институт LGA като безвреден за заобикалящата ни среда.
Едва ли някой от нас не е чувал за домашните акари и тяхното силно дразнещо действие върху астматици? Познаваме и алергията, причинена от домашния прах, с който се борим непрестанно. TEMPUR ни дава алтернатива за справяне с тези проблеми. Продуктите им са обработени така, че домашният прах, микробите и другите видове алергени, съществуващи в домашна среда да не се задържат върху матраците и възглавниците.
„Мек или твърд” е често задаван въпрос, когато се стигне до избор на подходящ матрак. Правилният отговор обаче дава материалът TEMPUR, който предизвика истинска революция в света на съня, а именно – матракът трябва да бъде и мек, и твърд! Той се приспособява към извивките на тялото и практически намалява дискомфорта в точките на напрежение и снижава максимално нуждата от постоянна смяна на позата по време на сън. Казано накратко – материалът TEMPUR е мек там, където искаме и твърд там, където е необходимо.
Възглавниците TEMPUR са балсам за врата и главата. Те създават изключително удобство и комфорт по време на сън и човек се чувства напълно отпочинал сутрин, а не скован от схващания и болки. Разнообразието на възглавниците е продиктувано от: желанията и нуждите на клиентите от една страна, и от високите технологични възможности и препоръките на физиотерапевти за изработването им от друга страна.
Колекция TEMPUR притежава серия Терапевтични възглавници и серия възглавници Комфорт. Продуктите от първата серия са създадени съвместно с терапевти и дават възможност възглавниците плътно да поемат извивките на главата и врата, осигурявайки перфектна опора и облекчение на вратните и раменни мускули. Формите са подходящи за различните пози на съня.
Ако предпочитаме на спим по корем, в серията Комфорт можем да открием нашата възглавница. Специалният й дизайн спомага за подобряването на дишането, дори в тази поза. Формата, материалът и покритието на възглавницата са специално разработени за по–добра вентилация, комфорт и спокойствие по време на сън. Калъфите на възглавниците TEMPUR са устойчиви на алергени и акари и могат да се свалят и перат.
Матраците и възглавниците TEMPUR са нашият нощен физиотерапевт. Време е да изберем най-доброто, за да започнем деня си отпочинали и заредени с нова енергия.
Етикет: