Възглавници с гел за здрав сън!

Не можете да спите добре? Сменете си възглавницата... Това е най-простото и ефикасно нещо, което може да направите за себе си. Спокойният сън през нощта ще ви осигури хубави мигове през деня.
Възглавници с гел за здрав сън!
Светът се промени ... възглавниците също. Може би старите пухени или парцалени възглавници не вършат вече работа? Деформират се бързо, пълнят се с прах и акари, причиняват ви болка във врата и гърба.
Протегнете ръка към продуктите, направени от високотехнологични материали. Възглавниците с гел следват извивките на раменете и главата, осигурявайки опора на цялото тяло.  Техногелът е триизмерен материал за сън, който разпределя равномерно тежестта, освобождава мускулите от напрежение и възвръща първоначалната си форма.
Разработен за целите на медицината и патентован от Bayer AG Leverkusen, днес човечеството се радва на достъпната му цена и широкия пазар.
Кои са останалите  предимства на възглавниците с гел?
-      Подобряват кръвообръщението и снабдяването на тъканите с кислород. На следващия ден сте бодри и свежи, без болки и усещане за дискомфорт
-Не обръщате възглавницата от студената страна, защото Техногелът осигурява приятен охлаждащ ефект и издайническото петно при изпотяване липсва
-Той е изключително хипоалергенен. През него няма как да проникнат гъбички, акари, прах. Ако имате човек в семейството, страдащ от алергии, това е идеалното решение за вас. Не подценявайте своя проблем и предимството на силиконовата възглавница.
-В основата на тази възглавница е друг технологичен материал – познатата на космонавтите мемори пяна. Използвана отдавна за производство на матраци, тя осигурява усещане за безтегловност...
Предлагат се и оригинални калъфи от жарсе, като екстра към продукта. Всеки си мечтае за спално бельо, което лесно се пере, практично е и същевременно стои красиво на спалнята.
Ако смените стария си пружинен матрак с нов от мемори пяна в допълнение с възглавница от гел, неминуемо ще  усетите разликата. Работа на компютър, продължително седене в офиса, непрекъснато шофиране, стрес от динамиката... поне през нощта ви е нужна доза комфорт за презареждане. Подарете си я...
В България възглавници от Техногел може да намерите в магазините на БРАВА.
Но най-удобният и бърз начин за пазаруване на високотехнологичните продукти е онлайн магазинът brava.bg.